• Webseminar: Webanalys ABC med Chrilles Wybrandt

Webseminar: Webanalys ABC med Chrilles Wybrandt

Forstå helt præcist, hvordan de forskellige værktøjer måler succes på dit website

På dette gratis webseminar gennemgår vi det som alle snakker om det, men kun meget få forstår.

Tidligere var det cool at tale om unikke besøgende og hits, men tiderne har skiftet, og trackingværktøjerne (Google Analytics, WebTrends, SiteCatalyst.) kan i dag give give langt mere værdifulde informationer om de besøgende.

På dette webinar vil Chrilles Wybrandt tale om hvordan de besøgendes success måles på et website. På webinaret vil du høre om

  • Hvad er en konvertering?
  • Hvordan måles den og hvordan anvendes den til at måle succes på et website?
  • Hvorfor er det så vigtigt at opsætte “mål” – og
  • Hvorfor er det så vigtigt, at disse mål tildeles en værdi?
  • Hvad sker der, når dine online-kampagner og nyhedbreve ikke trackes

Alt dette vil du få klar besked på
Formålet med dette webinar er en absolut “ikke teknisk” gennemgang af principperne for måling af succes på et website og en helt grundlæggende forståelse for, hvorfor en god trackign er nødvendig, hvis du skal arbejde målrettet med dine data.

Formålet er desuden at illustrere, hvilke avanceret muligheder der findes for at gå på opdagelse i dine web analytics data og hvordan de kan anvendes, når du vil være klogere på dine besøgendes adfærd.

Til sidst gennemgår vi, hvor det er godt at starte, når du har fået opsat en god grundlæggende tracking på dit website og hvilke områder du som minimun skal have styr på, hvis du vil drive et godt og brugervenligt website.

Webinaret henvender sig til alle som ønsker at få en meget bedre mavefornemmelse af, hvad der sker bag kulisserne for dermed at blive bedre til at prioritere, hvilke opgaver der er vigtige og hvilke der er mindre vigtige. Det gælder uanset om du arbejder med online-marketing eller er webmaster


Du kan deltage gratis på disse dage:

  • fredag 24 februar 2012 kl. 10:30 – 12:00
  • september 2012 kl. OBS aften arrangement

Mød indlægsholder Chrilles Wybrandt

Som en af de mest erfarne indenfor web analyse i Danmark har Chrilles fokus på at gøre hans indlæg let forståeligt for alle. Hans praktiske erfaring skinner igennem og der er fokus på at give dig konket viden, som du skal kunne anvende i din virksomhed umiddelbart efter web seminaret.

Du kan lære mere om Chrilles Wybrandt her


Vær opmærksom på dette før du tilmelder dig:

  • Markedu garanterer kun gratis deltagelse fra job email adresser
  • Slides og optagelse af web seminaret bliver ikke nødvendigvis stillet til rådighed
  • Når du tilmelder dig web seminaret, tilmelder du dig samtidig Markedu’s Event Alert nyhedsbrev. Du vil modtage nye invitationer og marketing nyheder fra os 2-4 gange hver måned. Du kan framelde dig når som helst.

Vigtigt! Du vil modtage login informationer senest én dag før web seminaret findersted

By |2017-11-28T11:45:37+00:00January 27th, 2012|