• Уебинар: Директен, имейл маркетинг и маркетинг в социалните медии

Уебинар: Директен, имейл маркетинг и маркетинг в социалните медии

По време на този вдъхновяващ онлайн семинар ще се срещнете с двама завършени български специалисти по маркетинг, както и с международно признат експерт по маркетинг.

Те ще Ви запознаят с вдъхновяващи и лесни за прилагане съвети за това как да подобрите своите дейности в областта на имейл маркетинга и маркетинга в социалните медии.

Уебинарът започва в 09:30 часа и приключва около 12:35 часа. Тримата презентатори ще Ви доставят ценно съдържание директно на Вашия компютър:

  • Един вдъхновяващ пример от България: как успешната местна верига ресторанти Happy използва имейл маркетинг, за да привлече, задържи и дори да увеличи своите клиенти на един изключително конкурентен пазар
  • Пример за успешно съчетаване на комуникационните канали в България: как комбинирането на директна поща, имейл и телемаркетинг направи така, че 170 получатели се превърнаха в 495 участници в кампанията.
  • Най-добри практики от чужбина: научете какво трябва да имате предвид, когато искате да постигнете успех с маркетинг в социалните мрежи, както и конкретни съвети за по-добри резултати във Facebook – презентацията ще бъде на английски език без превод.

Този уебинар ще Ви осигури ценни знания и вдъхновение. Когато се регистрирате за участие, ще получите и достъп до всички презентации и пълен запис от семинара.


Можете да участвате в специалния уеб семинар на Markedu на следната дата:

11 април 2012 г., от 09:30 до 12:30 часа.
Участвате в уебинара директно от своя компютър. Не се изисква инсталиране на какъвто и да е софтуер.


Кои са презентаторите?

Христо Радичев - Уебинар: Директен, имейл маркетинг и маркетинг в социалните медииЗа Христо Радичев

Христо Радичев започва кариерата си в GfK България като младши изследовател. След това, като интернет мениджър в международното издателство “Reader’s Digest”, отговаря за имейл маркетинга и изграждането на клиентски бази данни. Понастоящем Христо е управител на “Медияпост Хит Мейл”

Георги Сердаров - Уебинар: Директен, имейл маркетинг и маркетинг в социалните медииЗа Георги Сердаров

Георги Сердаров е мениджър лоялни клиентски програми за ресторантите “Happy Bar & Grill”, “Happy SUSHI” и “Cook’s Group” (“Captain Cook” и “SASA”). Отговорен е за базата данни с клиенти, тяхното управление и стимулиране с цел повече и по-големи продажби. Специалист по e-mail и SMS маркетинг.

Майкъл Леандер - Уебинар: Директен, имейл маркетинг и маркетинг в социалните медииЗа Майкъл Леандер

Стратег и практик в областта на директния и дигитален маркетинг, Майкъл Леандер е популярен лектор, който е говорил пред аудитории в над 35 държави. В допълнение той е топ-лекторът на Markedu – доказателство за неговите постоянни високи оценки като лектор или обучаващ в областта на маркетинга. Научете повече за Майкъл Леандер тук

By |2017-12-15T21:25:07+00:00April 1st, 2012|